fredag 30 november 2012

Jag är väldigt duktig

Hej alla, det är äntligen fredag! 

Och jag har valt att gå långdag idag, såklart.. då läre ju jag vara en duktig elev, eller hur? 
och för er som inte vet, eller läst på min gamla blogg så är sista lektionen valfri för 1,2 och 3:or vi har då tillgång till alla lärare i fall vi behöver hjälp med något, duktig som jag är så ska ju jag gå på den, med Josse.

Ska även hem till Enånger idag och träffa familjen, även fast jag träffa dem förra helgen så saknar jag dem alla jätte mycket, och jag har faktiskt hemlängtan, trodde inte jag skulle ha det så speciellt mycket, med det har jag. jag är ju trotts allt mänsklig, men jag bor ju med min "andra familj" min morbror, hans fru och min kusin, så det fungerar väldigt bra ändå. 
Men ha en bra dag alla där ute, för det tänker jag!
Puss!


onsdag 28 november 2012

...

Hej alla underbara där ute!

Satte mig precis i soffan för att äta fruktsallad och kolla på tv med morbror och Annika.
Måste ju säga att jag har fått världens huvudvärk och jag har ingen aning om vart den kommer ifrån, den kom helt plötslig, skit kul, eller inte.. Jag har verkligen inte tid att vara borta från skolan mer nu, ni som inte vet s låg jag på sjukhus en vecka för blindtarmen. Så jag måste pallra mig bort till skolan imorgon och på  fredag, sen får vi se hur jag gör i helgen, om jag åker hem till enånger eller inte.

Men det positiva med detta är att jag har bara legat på soffan och kollat på film. kollade på the princess diaries filmerna, måste säga att jag tycker dom filmerna är hel härliga! men imorgon är det långdag och min sovmorgon är ganska så förstörd då jag måste gå till skolan tidigare för att vaccinera mig.. men nu blir det tv sen sova, så sov så gott alla där ute.
Puss!

Dagens fail

Det har ju äntligen börjat snöa ute, vädret har blivit lite ljusare men det blir dock fortfarande mörkt lika snabbt.. men eftersom det snöat har det ju såklart blivit kalt, och eftersom det är kallt har vattenpölarna blivit is och de är ju självklart hala, och detta är inte bra för mig eftersom klantiga jag halkade på en av dessa hemskt hala vattenpölar, känns som att jag inte kommer kunna sitta på veckor. Tur bara att ingen såg mig. hehe

Sen så har jag ingen aning om varför jag oroade mig över seminariefrågorna tidigare i dag, det gick jätte bra , eller det kändes som det i alla fall :) Tror jag ska sluta oroa mig så himla mycket, men nu har ni i alla fall fått höra dagens fail i alla fall, hopas bara det inte händer fler gånger, tror inte min rumpa håller för det asså!
Puss hej


Seminarie..

No läraren plågar mig.. hon har gjort små och fina grupper där vi ska diskutera våra seminariefrågor och jag tror jag kommer dö! Jag har ingen aning om hur detta kommer att gå eftersom jag inte har pluggat ett skit, och jag vill så gärna höja mitt betyg (köööört) hoppas i alla fall på högre än E. Det ända jag ska göra nu fram till 11 är att plugga, vilket jag troligtvis inte kommer göra eftersom jag är trött på NO och verkligen inte tycker om ämnet! jag kan ju inte klaga eftersom jag inte pluggar, jag får helt enkelt skylla mig själv. 

Jag är glad på ett sätt, det har snöat i natt och jag är sjukt glad över det, men dock så är det fortfarande ganska grått, men det går mot bättrings vägar, men jag älskar snö i alla fall! 
Puss! 

tisdag 27 november 2012

Inte som jag tänkt.

Hade ju tänkt laga pannkakor till middag idag, men det hände ju inte precis anledningarna till detta:
1, Jag glömde köpa mjölk påvägen hem från skolan.
2, Jag orkade inte gå till affären och köpa mjölken, när jag kom hem.

Så jag gjorde varma mackor och gröt istället, gott, men inte lika gott som pannkakor dock.
Och sen skulle jag ju plugga med, eftersom jag kände hellre för att duscha och kolla på andra avenyn, och eftersom jag sitter här och skriver nu, så betyder det att jag fortfarande inte har börjat att göra mina läxor, hehe oops.

Kanske vore en bra sak att börja med dem nu eller?
Puss!

Så sjukt tråkigt väder..

Detta gråa väder just nu gör en så sjukt deprimerad och jag är inget undantag, man blir så sjukt trött av det, lite sol skulle väll inte kunna skada? eller lite snö kanske..

Men nu ska jag inte klaga, är i alla fall i skolan. I morse var jag väll inte den positivaste människan men det är jag aldrig på morgonen. haha inga undantag här inte. Men efter att lunchat med Josse på donken så har jag haft japanska och nu svenska/historia, glad för det, svenska kan bli ganska långtråkigt. så ska hem senare och plugga lite till, och laga mat, förstår varför föräldrar frågar oss om tips på maten, det r omöjligt att komma på själv.. men funderar på pannkakor, ganska lätt att göra och jag är fortfarande mätt efter donken besöket, måste dock köpa mjölk...

men dags att återgå till mitt pluggande, finska vinterkriget väntar!



Men såhär roligt kan man ha lektionstid här på TBS i alla fall
Puss alla underbara!

måndag 26 november 2012

Ångrade mig, tillbaka igen

Hej alla underbara, efter att försökt att blogga på nattstad ett tag så är jag nu tillbaka!
dels för att det inte alls var en lika bra bloggsida+ jag kan inte längre publicera mina inlägg där.. det suger ganska hårt, so i'm back! :D
och jag vet inte hur många som följde mitt bloggbyte men hoppas ni fortsätter att följa min blogg här igen, och nya läsare är ni nyfikna på min tid fån mitt byte här ifrån till nattstad  så får ni kika in på den Bloggen här men även kan ni kolla upp min tumblr HÄR!


Puss!