lördag 31 mars 2012

Lördag!

Var bättre på bowling än jag trodde, tog hem vinsten med 244 poäng! Och Peder var en riktig höjdare på det här med att underhålla i alla fall, han halkade, tappade balansen och han lyckades till och med kasta klotet bakåt istället för framåt. Riktigt roligt var det! Nu blir det lite lördags mys hemma hos morbror och Annika!
Ha en bra helg! ❤

Puss&Kram
/Felicia❤

Mot bowlinghallen!

Är i Sundsvall hos mormor med lille bror så nu drar vi oss mot bowling hallen med Annika och jag känner på ni att jag kommer va kass!

Puss&Kram
/Felicia

fredag 30 mars 2012

Fredag!

Äntligen fredag och jag och lillebror är på väg till Sundsvall för att vara hos mormor över helgen eftersom mamma jobbar hela helgen. Så blir lite fredags mys till lite hockey eller let's dance får de hur det blir. Sen imorgon blir det bowling med lillebror, Annika och Penny. Och sen söndag börjar hästvaktningen, riktigt kul ska det bli faktiskt! :D bättre uppdatering senare

Puss&Kram
/Felicia

tisdag 27 mars 2012

Tisdag

Först vill jag ursäkta den enormt dåliga uppdateringen, ska verkligen försöka skärpa mig. Men det är mycket i skolan och måste tyvärr sätta det före bloggen.

Det är tisdag och skola. Kan det bli värre? Nä, inte precis. Hade mycket hellre legat kvar i sängen och sovit i morse! Nu är det spanska och halva skoldagen har knappt gått. Skulle lätt kunna vara "sjuk" och gå hem och plugga det jag måste och i det jag ligger efter i istället för att göra något jag inte har nått att göra alls i och sedan sova lite vore enormt skönt, eftersom jag knappt sov något inatt.... Men man får väll överleva helt enkelt.

Puss&Kram
/Felicia ❤

fredag 23 mars 2012

Fredag.

Äntligen fredag!
Fast den glädjen varade inte länge imorse, när jag plötsligt kom på att jag har två prov idag ett i matte och ett i religion.. Matten gjorde jag tidigare idag, men nu väntar jag på att få skriva religions provet. Det går bli en bättre uppdatering sen, men nu fick ni iallafall reda på hur sin skoldag sett ut hittills :)

Puss&Kram
/Felicia❤

torsdag 22 mars 2012

Hej alla!

Hejsan, har inte uppdaterat på några dagar nu eftersom jag har haft fullt upp i skolan och det är full panik och stress som surrar i mitt huvud för tillfället. På grund av sjukdom osv har jag nu fyra so-prov och ett matte prov att ta ikapp och jag håller på att dö. Det är så sjukt att om man missar en eller två dagar hamnar man efter som om man har varit borta över en vecka?! Detta är sinnes sjukt! Måste säga att jag längtar ihjäl tills vi går ur nian och jag slipper detta och bara kan ta igen alla krafter som sista året här tagit ur mig här på Enånger och bara slappa tills jag troligtvis får flytta här ifrån för att börja gymnasium i Sundsvall.

Men sålänge man försöker så går det mesta får man alltid höra, och det fungerar lite, men paniken man får när det är mycket man måste ta ikapp kan man verkligen inte stoppa förrens allting är över. Men nu äre daxx för matte och plugga det till provet! :)❤

Puss&Kram
/Felicia ❤

söndag 18 mars 2012

Söndag.

Det är söndag och tragiskt nog äre skola i morgon. Jag, Pillan och Lisa hade en grym kväll igår istortsätt ända tills Hampus kom och förstörde minst halva kvällen igår -.- vi har alltid varit lite idiotiska, och skräckisar är verkligen inte vår grej. Så Hampus och hans kompis visste att vi var ensamma så de klättrade upp på vårat hustak och gick runt där, sen knackade dom på någon ruta till huset med. Skit skral blev vi i alla fall så vi ringde till min mamma så hon hämtade oss så vi fick sova uppe med dom istället för ensam nere i mitt pappas hus. Men som alla säger hämnden är ljuv! ;)

Puss&Kram
/Felicia ❤

lördag 17 mars 2012

Mys lördag!❤

Har krypit ner i soffan med Pillan och Lisa för filmkväll efter en kul och lite pinsam middag med familjen och tjejerna så nu har man laddat upp med grinfilmer, skräckfilmer och en massa godis och chips å sådant riktig mys lördag! Syn bara att alla tre är så sjukt rädda för skräckisar men ändå ger vi fan i det och kollar ändå, #idiotiskt (a'


Ha en grym helg!
Puss&Kram
/Felicia❤

onsdag 14 mars 2012

Oh happy day?!

Kan det gå mer fel, mamma kommer hem från matte kursen och säger att hon är magsjuk och vi får ringa och säga att folket vi bjudit inte kan komma. Sen kommer lillasyster hem och det ända hon gör är att sura och skrika och får alla på jätte dåligt humör och då känns det som att Gud vet vad ville att min dag skulle bli förstörd. Farmor räddade mig dock och bjöd mig på fika så jag fick komma undan syster ett tag och prata om hur mycket hyss jag gjorde som barn. Måste säga jag var tydligen riktigt hemsk när jag var liten :p skönt att man växer upp!

Puss&Kram
/Felicia ❤

16❤

16 år och jag får börja övningsköra :D
Vaknade av att mamma och tvillingarna stod och sjöng för mig med en grym frukostbricka i handen. Älskar födelsedagar! ❤

Har en soft dag framför mig, ingen skola och ensam hemma! Sjukt skönt för då kan man bara sova ut ordentligt.
Men sen så är det inte så jätte kul att va ensam heller.

Men hoppas ni har en grym dag, det hade jag tänkt ha.
Puss&Kram
/Felicia ❤

tisdag 13 mars 2012

Lite snabbt såhär:)

Hej, tisdag och jag har fortfarande inte kommit iväg till skolan, eftersom jag börjar tro jag har fått ögoninflammation... Det är bland det värsta som finns, man får ont i ögonen som bara rinner och sen går det inte att öppna dom på morgonen för de klibbar ihop sig och får då ögondroppar som är så himla otäckt. Då har jag nästan hellre magsjuka än ögoninflammation i alla fall. Och jag hoppas verkligen inte att det är det, för imorgon fyller man ju 16, och då vill ju släkten komma och hälsa på så. Så detta kommer inte lägligt.

Fast nu vet vi ju inte, så jag hoppas på det bästa och vill verkligen att vi ska ha fel.

Puss&Kram
/Felicia

måndag 12 mars 2012

Dagens.

Dagen outfit fick bli något enkelt å färgglatt :)

Byxor: H&M 99kr
Linne: Gina 49kr

Puss&Kram
/Felicia

Hemma å sjuk

Blev ingen skola för mig eftersom jag är hemma å sjuk, så fick sovmorgon och sen fick jag följa med och hämta småsyskonen i Sundsvall, så mormor, jag, mamma och tvillingarna gick ut och åt middag sen köpte vi värsta chokladtårtan och åkte till Henrik och Annika å åt tårtan där :) så får se om det blir skolan imorgon eller inte. Här får ni bild på vår grymt goa tårta! ;)

Puss&Kram
/Felicia

söndag 11 mars 2012

School is like jail :s

Söndag och sista dagen på lovet. Vill verkligen inte att skolan ska börja igen, skolan är just nu den sista platsen man vill vara på! Det är verkligen typ som fängelse för ungdomar som varar mellan 8 å 3 på dagarna och det är tydligen inte bara jag som tycker det, utan finns även andra här om kung har jag fått veta, var och läste på http://teenagerposts.tumblr.com/ både roliga och sånna saker man kan relatera till som tonåring finns att läsa om där och här är en som tycker lika om skolan som jag nu för tillfället :€
Puss&Kram
/Felicia

lördag 10 mars 2012

Mellofestival2012

Nu är det daxx för melodifestivalen, så kryper ner i soffan och ringer å röstar allt jag kan på kära DANNY som är helt amazing! och hoppas på att han vinner!

Nu fixxar vi alla så danny vinner detta alla vackra människor! ❤
Puss&Kram
/Felicia

torsdag 8 mars 2012

Var till stan i dag med mamma, pappa, lillebror och storasystrarna. Var och köpte byxorna jag så gärna Ville ha, sen åkte jag till stallet när lillebror klippte sig.. Sen när jag kom hem åkte jag en stund till mammas kompis och tog hand om hennes islänning, nå otrolig häst det. Helt underbar är han, så sjukt fin och gosig. Vi tig en tur i skogen och bråkade lite, han ville inte dit jag ville. Men jag fick min vilja igenom tillslut men payback is a bitch !
Hittade en sjukt fin galoppsträck och jag tänkte ta en liten galopp på vägen hem med, och jag har aldrig varit med om värre! Hästen drog iväg som ett skott inte i galopp eller utan i trav, det gick så otroligt fort att jag tömde halva hjärnan på tankar. Jag trodde jag skulle dö. Men ingenting hände som tur var, utan han tyckte det va kul och jag kunde inte göra annat än att skratta.

Och jag har lyckats pallra mig hem ny, fast jag skulle kunna va där hur länge som helst, men nu packar jag inför att åka till mamma eftersom pappa ska iväg och jobba i sex veckor nu ... Och sen åker jag ju till Sundsvall imorgon med :) ni får en liten bild från min lilla bebis får stallet.

Puss&Kram
/Felicia

onsdag 7 mars 2012

Puss & Godnatt

Nu äre daxx för mig att sova, har en lång dag i morgon, ska in till stan och köpa byxorna jag är så kär i, sen ska jag en snabbis till stallet och hälsa lite på Milton sen ska jag till mammas kompis och pyssla med hennes underbara hästar, fullt upp dagen lång ;)

Puss&Godnatt
/Felicia ❤

HejHej

Idag fick jag något ryck, jag satte igång hög musik i mitt headset och städade i stort sett hela huset, överallt förutom mina småsyskons rum (a'
där får dom fan städa själva ;)

Sen drog jag till Söderhamn och hämtade storasyster vid tåget...

Tänkte färga håret nu och man hoppas på bra resultat

Puss&Kram
/Felicia ❤

tisdag 6 mars 2012

❤...

Godnatt alla vackra!
Nu äre daxx för mig att sova lite och imorgon får vi se om Emelie och jag åker in till stan en stund, eftersom jag verkligen måste köpa ett par byxor som jag är helt dö kär i!

Men sov nu gott och dröm så sött helt enkelt!
Puss&Kram
/Felicia ❤

Godagens!

Hejhej.
Det är sjukt bra väder idag och dessutom lov men jag sitter inne och pluggar -.-"
Har nationellt prov i biologi onsdag nu efter lovet, plus att jag har ett matte prov och två so prov att skriva och då är det ju ganska bra att plugga under lovet även om det suger...
Men med tanken på vädret tar jag nog med mina böcker ut och pluggar lite :)

Och nu är det bara idag kvar tills stora syster kommer. Och jag har nå enorma skuldkänslor på grund av att jag alltid måste göra någon besviken känns det som, jag måste nämligen välja mellan att åka till Sundsvall till min älskade kusin, morbror och Annika eller vara hemma med min storasyster från Stockholm och jag vet verkligen inte hur jag ska göra... Men det löser sig nog. (Hoppas jag)
Bjuder även på en bild av det underbara vårväder vi fått, nu hoppas jag sommarn kommer snart ;)

Puss&Kram
/Felicia ❤

måndag 5 mars 2012

Gonatt❤

Klockan är inte så jätte mycket men jag är nå enormt trött, så jag tänkte lägga in ett snabbis inlägg lite såhär innan jag tänkte sova. Om jag nu kommer få göra det, för min annars ganska snälla syster sitter och video chattar i rummet bredvid och hon vägrar knipa igen käften helt enkelt. I dessa lägen önskar man ibland att man kan typ knäppa med fingrarna och dom tappar rösten eller att dom helt enkelt somnar och sover tills morgonen efter, men nu är ju detta inte möjligt så man får försöka sova ändå...

Hoppas ni haft en underbar dag!
Puss&Kram ❤
/Felicia

Måndag

Måndag och första dagen på lovet och jag hade en skön sovmorgon som man bara kan ha när det är måndag och man vet att man inte behöver gå till skolan. Man känner verkligen att det här lovet kommer passande för man har inte mycket krafter kvar i skolan nu asså! skolan har på sista tiden varit ett rent helvete faktiskt.. man har inte orkat göra något, så nu ligger jag i sängen och laddar mina krafter med en låååång spellista med alla olika sorters låtar från Danny, Erik och Mattias! både deras solo låtar och deras E.M.D låtar.. Jaag satt nyligen och lyssnade på en intervju med Danny och hörde att dom snart går tillbaka som grupp och jäg är så sjukt lycklig för det!

Men nu ska jag ine snacka så mycket om det, utan jag tänkte skriva lite snabbt att mitt lov redan är fullplanerat och inte är så slappt som jag önskat.. jag har tre hemska dagar framför mig. och för att lämna dom bakom mig sedan drar jag mig in till sundsvall för att träffa min underbara kusin, morbror och hans fru, längtar verkligen. och som grädde på mset kommer min underbara syster från Stockholm hem, är så otroligt glad för det! hon är väldigt saknad och man behöver verkligen ha henne här nu!

Men jag hoppas att ni som har lov nu ett riktigt otroligt skönt lov. Och självklart oppas jag ni som haft lov eller som kommer ha lov haft det/kommer ha det otrolig bra!

Puss&Kram
/Felicia

söndag 4 mars 2012

Bio :)

Nu blir det bio med småsyskonen!
(Journey to the mysterious island i 3D)
Hat inte mycket att skriva men ni får lite bilder :)

Puss&Kram
/Felicia
Hej!
Blir ett snabbt inlägg lite så här.
Idag drar man sig mot farmor för att äta middag :)
Sen ska min gulliga lillebror bjuda mig på bio. Så jag, Peder och Belinda ska iväg ganska snart, två timmar tror jag det är kvar :)
Så gör mig i ordning nu och här får ni en dagens :)
Puss&Kram
/Felicia

Dagens outfit:
Linne: Ginatricot 99kr
Kofta: Ginatricot 149kr
Jeans: Hollywood 299kr




lördag 3 mars 2012

Haft en underbar eftermiddag. Gick ut och knäppte några härliga vårbilder med lillasyster och dom vart faktiskt bra, jag fotograferade faktiskt och min lillasyster va det söta ansiktet som jag fotograferade :)

Vi hade faktiskt årets första grillning idag och gjorde en riktigt fin middag utav det eftersom vi hade farmor på besök. Riktigt trevlig var det i alla fall :) imorgon blir de bio vid fem med mina små tvilling syskon :) [ Peder&Belinda] ❤ ska även försöka plugga till so prov och även in för nationella i biologi...
Har ju lov hela kommande veckan så jag har ett tag på mig :)

Bjuder på några bilder från idag
Puss&Kram
/Felicia
God morgon alla underbara!
Det är lördag och jag ar nästan sovit bort hela dagen känns det som. Jag somnade väldigt sent igår och jag gjorde nästan allt för att sova, jag drack te, åt ett äpple en apelsin för att jag inte skulle va hungrig jag duschade till och med! Men jag somnade till slut, någon gång efter 5 tror jag det va "/
Men jag är inte direkt trött i all fall, så nu hade jag tänkt kolla på film med lilla syster och sen blir det kanske bio ikväll med familjen :)

Puss&Kram
/Felicia.

fredag 2 mars 2012

NattiNatti!

Har haft en otroligt skön dag idag, hade sovmorgon och sov till mellan tolv halv ett tror jag det va :)
Sen blev det en snabbis till biblioteket för att lämna in nåra böcker å beställa hem nån bok :)
Sen tog jag med mig lillasyster till stan (som man kan läsa om i ett tidigare inlägg), så nu kryper jag ner i sängen å sover lite.

Puss&Kram sov gott!❤
/Felicia

Without you tomorrow's wouldn't be worth the wait and yesterday's wouldn't deserve remembering.

Äntligen Fredag!

Äntligen fredag och lilla syster och jag är i stan och handlar, skulle egentligen till Sundsvall med Pernilla och Lisa men dom drog till Gävle och dit ville jag inte, låter kanske skumt men så vare. Åkte istället in till stan med lillasyster och spenderade lite tid med henne :)

Inte nog med att man hittade ett par as snygga byxor som jag tänkte köpa och sen ringde jag mamma och då hade hon redan beställt don åt mig :p

Så gick och fika på Wayne's coffee istället, Sen blev det Gina där både lillasyster och jag handlade varsin tröja sen köpte jag ett nytt mobil skal med.
Men nu ska man hem å träffa syster som kommit hem från Härnösand.
Blir kanske bilder sedan.
Men ni får en bild på söta lillasyster från idag iaf.

Puss&Kram
/Felicia

torsdag 1 mars 2012

Love the way people lie?

Sometimes we expect more from others but always gets disappointed because they always lets us down!

Ingen birsta.

Ingen birsta blir det imorgon men blir kanske att åka till Sundsvall å träffa syster innan vi åker hem å kanske gå på stan där om det inte blir allt försent. Så hoppas verkligen att vädret är bra.

Men måste säga att det va nå grymt bra väder idag, först regnade det som tusan sen blev det bara as bra väder, riktigt härligt vår väder asså!
Somnade faktiskt en stund i fönster i skolans hall, riktigt skönt. Solen va riktigt varm asså, nu är våren äntligen på väg :D

Bild från vårt vackra fönster i skolan
Puss&Kram
/Felicia