fredag 20 januari 2012

Barnvakt :)

HejHje, äntligen kan jag blogga från dator igen :)
Nu äre så att vi har varit barnvakt åt min kusin i två dagar, helt underbar tjej, kan lova att inte ens min mamma bestämmer så mycket över mig. Hon säger åt mig vad jag ska äta, vad jag ska dricka och tillo med vad jag ska göra. Helt sjukt vilken bestämd tjej hon är.. hon vet precis vad hon vill osv. Hyper gullig är hon också. Tänkte bjuda på lite bilder från dom två dagar hon varit här. Eftersom inte speciellt mycket har hänt i mitt liv dom senaste dagarna. PussPuss!

Lite bilder från när vi va ute och lekte i snön igår! :)
Sötaste sjunget bäbä vita lamm, typ ;)

Torsdags mys! <3
Penny lagade mat tidigare idag :)
'
satte mig och ritade lite med henne och här är penny mästerverk
och här är mitt helt fantasi lösa mästerverk :p

Puss&Kram 
/Felicia


tisdag 17 januari 2012

Skola igen, som vanligt.. Men i dag va ju Pillan här som tur va :) hade väl blive en till tråkig och seg dag annars.

Men nu måste jag erkänna att jag måste börja blogga bättre, eftersom det varit väldigt dålig uppdatering sista tiden, men som sagt beror det ju på att jag inte har någon dator för tillfället..
men det ändras förhoppningsvis nu när min dator snart kommer till baka från lagning :)

Puss&Kram
/Felicia

måndag 16 januari 2012

Måndags tortyr!

Måndag igen och skola såklart.. Måste säga att det är rena tortyren!!
Just nu äre engelska, fast bara sista lektionen innan vi slutar, men helt klart den segaste lektionen på dagen! Och som plåster på såren eller inte.. Är både Pillan och Lisa borta... Pillan är sjuk och Lisa är på gymnasiet en vecka framöver.
Jippie? Hoppas Pillan är tillbaka imorgon annars kommer jag fan gå och hämta henne..
Har ingen lust att plågas genom ännu en skoldag ensam!

Aja har inget mer att klaga över nu ;)
Puss&Kram
/Felicia

lördag 14 januari 2012

Bloggar från mobil..

Måste blogga från min mobil eftersom min dator inte längre fungerar, har fått gjort det i snart tre veckor om inte mer kanske, där av väldigt dålig uppdatering här på bloggen...
Men nu äre så att jag är super glad för jag fick en dator igår av min morbror i utbyte med lge barnvakt ;) den är typ ett år gammal men det är ju ingenting, den ska in på rensning först och där av lite mer mobil bloggning, men helt klart as glad för att jag fått en ny i alla fall :)

Puss&Kram
/Felicia

onsdag 11 januari 2012

Time to study!

Dax att plocka fram penna & sudd och plugga! Skolan började ju igår och det började med att första lektionen skulle vi skriva en novell på 2 sidor? Kunde de inte vara lite snällare eller? Vi fick även reda på att två eller om det var tre av våra lärare som slutar, lite dumt tycker jag eftersom det är sista terminen i 9:an men men de går ändå...

Just nu blire plugga matte -.-"
Ha det bäst!
Puss&Kram
/Felicia

torsdag 5 januari 2012

On our way home! ;D

Då sitter man på tåget hem från Sundsvall med lillebror jätte trevligt har vi, han äter upp mina mint godisar och kollar på naturen utanför fönstret. Så underbar lillebror jag har!
Även lite bilder har vi.
Puss&Kram
/Felicia

tisdag 3 januari 2012

Sundsvall igen!

Då var man tillbaka i sundsvall igen då, va på pennys 2års kalas igår och åkte till himlabadet tidigare idag med Annika, lille bror och kusin Bella. Dom hade en halvtimmes vattengympa för barn&vuxna som vi gick på, det var sjukt kul men ändå lite jobbigt..
 inte så mycket att skriva förtillfället men kommer väl nå mer i morgon eller så!

Puss&Kram
/Felicia