söndag 30 oktober 2011

...

Va ju på stan i går så passade på att köpa några tröjor för att öka min garderob ytterligare.
Men just nu ligger man och försöker se på film, men det är ju inte helt lätt eftersom vi fått hem min kusin och hon slutar inte skrika! Och det finns inget värre än när man inte får tyst på dom och då känns det verkligen att man är helt värdelös...
(blir väl inte mycket sova inatt-.-)

hela veckan som kommer har man ju lov med, det är ju väldigt soft set behövs nu kan man typ säga! :)

Här är en av de tröjor jag köpte igår :)  

Puss&Kram
/Felicia

lördag 29 oktober 2011

Bio! =)

Va in till stan med lillebror idag och kollade på Tintin i 3D, innan det va vi på stan ett tag och handlade lite och sen gick vi och åt pizza å så innan bion, riktigt mysigt hade vi! :D


men nu ska man försöka sova lite..
Godnatt! :)

Puss&Kram
/Felicia

fredag 28 oktober 2011

Idol & Film.

Har precis kollat på Idol med mormor så nu ska jag lägga mig och kolla på Abduction som jag precis laddat ner.
och nu e det ju slut på veckan och skönt nog har man lov hela nästa vecka, tragiskt nog har man plugg att göra men sova och nå kul ska man väl förhoppningsvis göra med! =)

Puss&Kram
/Felicia.

torsdag 27 oktober 2011

Torsdag.

Vaknade i morse och kom ihåg att jag hade haft en jätte konstig dröm.
Fast fick ju veta när jag kom hem efter skolan att jag faktiskt inte drömt, för när jag kom hem fråga mamma om jag kom ihåg att hon bett mig prova en klänning igår kväll. Vilket jag gjorde, men jag kom bara inte ihåg vad det var för klänning, hur den såg ut eller om det var sant eller inte. så mamma och dom bara skrattar åt mig eftersom jag ska få den sen och jag kommer inte verkligen inte ihåg hur den ser ut och det irriterar mig lite :p <3

men  nu läre man plugga till prov imorgon och så får vi se hur det går då...

Puss&Kram
/Felicia

onsdag 26 oktober 2011

Stallet.

Nu har både Pillan och Lisa komme tillbaka till skolan " äntligen" och jag må ju säga att pillan kan vara den mest lättlurade person jag känner, jag och Lisa tyckte det var en rolig grej att säga till henne att vi slutade 12 resten av veckan för lärarna hade en kurs. Och självklart gick hon på det.


så nu är man ombytt och klar och ska typ bara äta sen åker man in till stallet. Hoppning idag, tror jag det var. Men man hoppas ju även på att träffa Pillan en stund där, med Frolle. <3



xoxo
/Felicia.

tisdag 25 oktober 2011

Spanska läxa omöjligt..

Är hemma hos min morbror och ska hjälpa till med bebisarna, men jag måste även göra min spanska läxa vilket är omöjligt eftersom bebisarna e så söta och skriker nästan hela tiden. Så nu medan dom sover passar jag på med läxan och att slänga in ett inlägg här och nån liten bild på de två sötisarna.
hoppas det uppskattas.


 Jag & Julia
 Jag & Madde

xoxo
/Felicia

måndag 24 oktober 2011

When a hart breaks, it don't break even




What am I gonna do when the best part of me was only you and
What am I suppose to say when i'm all choked up and you're okay?

/Felicia

söndag 23 oktober 2011

Sova som gäller (a'

Imorgon är det skola igen....
fast nu går man tillbaka till verkligheten tragiskt nog.... började ju faktiskt trivas där borta på TBS, men man slutar ju halv tolv imorgon då tror jag det var. Så nu börjar jag oroa mig lite för jag har ganska mycket att göra just nu, fast nu äre sova som gäller i alla fall, sovgott! :)

xoxo
/Felicia

lördag 22 oktober 2011

Nattinatti!

Funderar på att sova, men klockan är lixom bara halv tio, är det förtidigt kanske....
fast egentligen inte eftersom jag vare barnvakt och kollat på lillebror när han spelade hockey, så jag struntar i om det kanske är lite tidigt idag, så sov nu gott allihopa!...


xoxo
/Felicia

Så roligt man kan ha.....

Haha, så roligt man kan ha, även fast man e sjukt ut tråkad ;)




The fun part over, xoxo
 /Felicia

fredag 21 oktober 2011

Hemfärd & Höstbilder.

Nu sitter jag och fikar i Henke & Annikas matsal, och min vecka här är slut. Mamma kom för ungefär två timmar sedan och åt middag, nu innan jag åker hem igen. (vilket jag helst står över)
Kommer verkligen sakna Sundsvall nu, har haft det enorm mysigt och roligt här! <3

Lite höstbilder. 


TV tittande & Lite bus. 

 Morbror & Penny.


<3

så kanske räcker, hon e ju så underbart gullig! Det blir lite fler bilder på henne nästa gång jag åker hit :)

xoxo
/Felicia

Yoga pass

Morbror tyckte att 11,30 blev förlång sovmorgon för mig så fick hoppa över till en annan klass över morgonen eftersom den jag skulle va med hade fotboll. Så jag fick ha ett Yoga pass vilket var väldigt jobbigt men ändå avkopplande så man nästan kunde somna ibland, det var otroligt skönt för man fick verkligen rensa skallen men det var inte riktigt något för mig. Men det var lätt värt att testa! :)

/Felicia 

torsdag 20 oktober 2011

Mys kväll!

Haft en soft dag i dag, riktigt skön faktiskt. var en sväng hos Mormor/Farmor idag och åt middag, och penny var på värsta gnäll humöret hon ropade och blev sur om jag gick ut ur rummet men hon blev även sur och grinig om jag råka säga något fel eller om hon inte vela något.

sen nu ikväll passade vi på att göra något mysigt alla tre efter morbror nattat penny. Så jag, Annika och Henke spelade spel och åt popcorn. En riktig mys kväll helt enkelt.
även fast jag förlorade båda gångerna... Nu äre ju så att man inte vill hem, men mamma kommer tragiskt nog och hämtar mig i morgon, så nu blire att avsnitt av oth sen sova. Godatt! <3
/Felicia

onsdag 19 oktober 2011

?

Hello! har ingen aning om vad jag ska skriva nu... men var på stan igår och kolla lite men inget hitta man typ, bara en ring som va ganska snygg, men sen så det blev mest att kolla.
nu ska man kliva upp sen cyklar man iväg till skolan, eller vad jag ska kalla det. ^^'
 


/Felicia

tisdag 18 oktober 2011

TBS.

Slutade lite tidigare idag, blev 10 över 4 ist för halv 5 men va gör 20 minuter egentligen?
Det var hyfsat lång dag idag ändå. Nu väntar jag och penny på att Mormor/Farmor ska komma och fika lite här, så ska snart ut och möta henne vid tåget. 

Måste ju säga att det faktiskt är roligt att gå till skolan denna vecka, även fast jag inte känner någon och precis har jobbat med det dom gör, fast ja på en lägre nivå då. Det är skönt att det är så bra folk där både elever och lärara, så imorgon fortsätter ja med Communication och sedan på torsdag, fredag blir det Business med 2:orna. är lite mer nervös för det faktiskt. Men just nu taggar man 80-minuters föreläsning i morgon i samhällskunskap.. lite segt men vad gör man inte? aja nu ska jag ut i regnet och hämta mormor, mörk, kallt och blött ute.. but that's life ;) 

/Felicia 

Godmorgon!:)

Vaknade hyfsat tidigt för att få ha sovmorgon, blev väldigt gulligt väckt av Penny i morse. Hon skrek så fort hon såg mig och sprang fram så jag fick en jätte mysig kram. Då var det bara att kliva upp, äta och sen sätta sig på cykeln iväg till Thoren. Så nu sitter jag å väntar på mentorstiden som börjar om en halvtimme, sen hoppas man på det bästa.

/ Felicia

måndag 17 oktober 2011

TBS.

Hej, Hej! Nu har min praktik vecka börjat på TBS i Sundsvall, man kan säga att det mer är som en prova på vecka i gymnasiet för mig, eftersom jag nästan helt bestämt mig för att gå på TBS. Därför tyckte jag att det var bättre att prova på skolan denna vecka än att gå ut i arbetslivet eftersom man oftast går i gymnasium efter högstadiet och inte jobbar. Måste ju bara säga att jag blev väldigt imponerad av skolan, det var riktigt roliga lärare och eleverna var enormt  trevliga. Så jag hade tänkt skriva lite varje dag under min vecka på TBS.

men nu ska jag och Annika iväg på stan och fika lite senare gå på bio. Hade bra! :)

/Felicia  

fredag 14 oktober 2011

Fredag :)

 Äntligen är skolveckan över och jag har packat väskan för att bege mig till Sundsvall på söndag för en veckas praktik hos min morbror på Thoren Business School, har varigt hos min mormor ett tag i dag för lite fredags mys med henne, mamma, syskonen och mina två små kusiner. Blev att vi bastade och senare kollade på Idol, skit mysigt med bebisarna som nu är ett antal månader gamla, dom är extra gullig ända tills dom börjar skrika och spy på en.. kan man ungefär säga ;) Nu blir det sova och tagga inför tävling i morgon. Hade bäst! <3

söndag 9 oktober 2011

Söndags Mys!

Hej Hej, har haft en underbart skön helg med en början redan i torsdags då vi hade studiedag på fredagen, så jag följde med hem till Pernilla på torsdag eftermiddag för en film kväll med henne och Lisa, så medan vi väntade på att Lisa skulle komma tog vi en tur ute med hästarna, jag på Exet och Pernilla på Frolle super mysigt var det. Sen red vi in i stallet och satte oss i varsin box och bara lyssnade på spöregnet utanför. Senare kröp alla tre upp i Pillans soffa och kollade på Lejon kungen 1&2 sen kollade vi på Kogänget.


På fredagen red vi alla tre på ridbanan, först jag på Exet och Lisa på Frolle, Sen Pillan på Exet och jag på Frolle, sen Lisa på Exet och Pillan på Frolle, det var riktigt kul faktiskt! :D
synd bara att sådana dagar inte vara förevigt ;)
resten av helegn har bara flugit förbi. men nu ska jag och lilla syster kolla på One Tree Hill, ha det bra!  

                                                           Jag och Frolle hemma hos Pillan:)




/Felicia.

Ny Blogg

Ny blogg nu, har bloggat lite förut med en gemensam blogg, men tänkte nu fixa en egen.
Är lite dålig på det här med att bloga, men hade tänkt ge det ett försök :)