fredag 20 april 2012

Zumba!

Hejsan! lite kort såhär:

Var tidigare idag på ett Zumbapass med Pillan, jag trodde verkligen det skulle va som en mardröm men det va det ju verkligen inte. Det var riktigt kul men ändå jobbigt på samma gång, en timme och man var riktigt slut i kroppen, nu äre bara vänta in träningsvärken jag inte hoppas kommer och torterar mig. Men nu blire lite New moon och sen sova!

Puss&Kram
/Felicia

Tränings daxx!

Hejsan!
Dags att börja träna lite så här, så jag förvånade mig själv genom att anmäla mig till en Zumba lektion med Pillan helt sjukt asså detta kommer bli min värsta mardröm men ändå fett kul! :)

Mer uppdateringar sen
Puss&Kram
/Felicia

torsdag 19 april 2012

Besviken men glad! :)

Har aldrig varit så besviken på mig själv! Hade nationella i engelska i dag och jag tyckte det gick bra, men det får man väll se, men är samtidigt otroligt besviken för jag kunde ha gjort lite bättre ifrån mig, för jag lyssnade inte riktig på vissa delar, och fick chansa lite. Men som sagt kändes ganska bra ändå :)

Förutom dom tre timmarna i engelska salen, har min dag varit riktig härlig och vad som skulle gö resten av min kväll är om Skellefteå vinner matchen över brynäs och gör 3-3 i matcher ;)

Puss&Kram
/Felicia❤

onsdag 18 april 2012

My personal hell!

Vaknade i morse och det var mer snö ute, och is för den delen! Som dom säger dom som är snäll kommer till himlen och dom som är elaka kommer till helvetet, inte för att jag tror på skiten, men detta var verkligen helvetet! Jag som knappt kan hålla mig på benen när det regnat och asfalten är blöt och hal, halkade typ två gånger på väg till skolan och tre gånger på skolgården. "ramlade som tur var inte i alla fall". Men humöret är uppe igen eftersom det blir stan med pillan senare idag! :)

Puss&Kram
/Felicia

tisdag 17 april 2012

Sov daxx! :)

Hejsan!

Haft en grym dag om man bortser från snön som kom. så va till och med skolan helt oken, men det blev tyvärr ingen kurs på körskolan idag eftersom pappa körde hem storasyster till Härnösand. Så vi bokade om den till något annat datum.

Fick även reda på att det är typ två veckor kvar tills vi har nationella prov i matte "suck" hatar verkligen matte! -.-"

Men har även räknat ut att det bara är 48-49 dagar kvar till jag och tjejerna åker utomlands! "jippie"! :D
Men bu är det daxx för mig att sova!

Puss&Godnatt
/Felicia ❤

måndag 16 april 2012

Twilight!❤

Hej, ursäktar mig för dålig uppdatering igen (a' Måndag men jag har faktiskt haft en hyfsat bra skoldag idag och resten av dagen med faktiskt. Så daxx att krypa ner i säng och kolla på Twilight, -vilket var evigheter sedan-. Så imorgon bär det av till stan för att gå kursen innan jag kan börja övnings köra :D kan ju säga att det kommer även bli riktigt pinsamt att börja köra sen, eftersom man inte kan någonting, men det är klart, det kan man ju inte vänta sig heller ;)

Puss&Kram
/Felicia

måndag 9 april 2012

Vill tatuera mig!

Hittade två sjukt snygga tatueringar jag vill ha, en på vristen och en på handleden.

Keep smiling vill jag ha på handleden och
Kinesiska tecken för Tro, hopp och kärlek på vristen :)

Puss&Kram
/Felicia

söndag 8 april 2012

Söndags fixx :)

Hejsan! Söndag och allt är toppen, just nu och jag hoppas det förblir så :)
Har haft lite tråkigt så jag fixade lite med lilla systers hår och är är resultatet, en liten hår rosett :)

Kolla gärna in på hennes blogg http://dombesta.blogspot.se/?m=1

Ha en grymt fortsatt bra dag,
Puss&Kram
/Felicia

lördag 7 april 2012

Härlig dag ❤

Haft En jätte bra dag idag, har grillar och letat påskägg tillsammans med familjen. Jag fick något rolig ledtråd, "där gräset slutar och pinne möter pinne möter pinne x5" och den låg i ett jävla träd x]

Köpte en liten dvärghamster med lillebror idag när vi egentligen skulle kolla om djuraffären hade höga gummistövlar och de fiskesaker han behövde. Jag gick och kolla på de små djuren och blev helt kär i den lilla hamstern som lillebror döpt till Sibby :)
Impulsköp fore life ❤

Hoppas ni haft en bra påsk och får en fortsatt bra kväll!
Puss&Kram
/Felicia ❤

Glad påsk!🐤

Påsk och hela nästa vecka äre lov, härligt! Fast inte mycket lov för mig, har en massa i skolan kvar att ta igen efter ha varit borta och sjuk, men som plåster på såren gick Skellefteå till final och jag och lillebror köpte oss en dvärghamster :D inte mycket att skriva så detta får duga så länge:)

Här är en bild på den lilla söta i alla fall!
Puss&Kram
/Felicia ❤

tisdag 3 april 2012

Lycklig ❤

Tisdag morgon och jag är en av dom lyckligaste just nu, Pillan, Lisa och deras mammor var hemma oss igår kväll och pratade om en utlandsresa den 5:e juni med min mamma, så jag, pillan, Lisa och mamma åker till Side då! Så sjukt grym resa det kommer bli såhär innan vi alla slutar 9:an och drar oss åt olika håll alla tre. Så livet leker just nu och det är sjukt enormt jävla grymt ❤

Puss&Kram
/Felicia

måndag 2 april 2012

Måndag!

Tyvärr är det måndag och skola..
Men till min räddning får jag åka till guldklimpen och mysa lite med honom så här på eftermiddagen, så nu beger jag mig mot stallet!

And here's my gorgeous outfit x]

Puss&Kram
/Felicia❤